top of page
Female%20Model_edited.jpg

IGÉZŐ,

VONZÓ TEKINTET

Te sem szeretsz minden nap sminkelni? Akkor pilla és szemöldök kezeléseinket Neked ajánljuk belvárosi kozmetikánkban.

 

A szempillák és a szemöldök a szépség, nőiesség, üdeség szimbólumai. A jól megválasztott, szép ívű és formájú szemöldök; a hangsúlyos szempilla képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat.

Long Lashes

Szempilla lifting

  • 45-60 perc, 10.990 Ft

Szemöldök laminálás

  • 35-45 perc, 9.990 Ft

Szempilla lifting és szemöldök laminálás kombó

  • 100-120 perc, 18.990 Ft

Szempillafestés

  • 15 perc, 2.990 Ft

Szemöldök festés

  • 15 perc, 2.990 Ft

Szemöldök festés és szempillafestés kombó

  • 30 perc, 5.490 Ft

 

Szemöldök igazítás

  • 20 perc, 1.990 Ft​

SZEMÖLDÖK, SZEMPILLA KEZELÉSEK

A szemöldök festést azoknak ajánljuk, akiknek szemöldök szőre kevesebb, halványabb; a szemöldök szőre, vagy formája nem megfelelő.


A tartós szempillafestés kiemeli és kontúrosabbá teszi a szemet, a mindennapokban is praktikus, mivel a szempillaspirál használata elhagyható.

A szempilla lifting eljárásnál nem használunk ragasztót, sem műpillákat, mégis látványos, tartósan ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is akik idegenkednek a 3D műszempillától; vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik. A megemelt pillák szempillaspirállal festhetők, sminkelhetőek, akár olajos lemosóval, krémmel is kenhetők.

szemöldök laminálás egy új innovatív eljárás a szemöldök naturális megformázásában. A speciális felfésülési technikának köszönhetően, a legkuszább szemöldököt is a „helyes” irányba tudjuk rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb (nem tetoválás alapú) eljárás, amellyel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket tudunk biztosítani a vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is. A laminálás segítségével a szemöldök kifejezőbb lesz. Sőt, a hiányzó szemöldök okozta hibákat is eltüntethetjük.

bottom of page