top of page
Keresés

Hámlasztásra fel! Bőrmegújítás ősszel és télen!

Frissítve: 2020. nov. 12.

A hámlasztás – peeling – lényege a stimuláció, azaz a sejtaktivitás fokozása. Az elhalt hámréteg eltávolításával új, fiatal hámréteg képződésére serkenti a bőrt.

Bőrünk hámrétege folyamatosan cserélődik. Az életkor előrehaladtával ez a folyamat lassul, a szaruréteg megvastagszik. Ennek, valamint a légszennyezés pórusokat eltömítő hatásának köszönhetően a bőr veszít nedvességtartalmából, csökken a bőrlégzés, és könnyen kialakulhatnak zavaró bőrelváltozások. A felső, elhalt hámréteg eltávolításának legegyszerűbb es legnépszerűbb módja a hámlasztás, amelyet ősszel vagy télen célszerű kúraszerűen elvégezni.


A hámlasztás során elhalványodnak a pigmentek, simulnak a ráncok, végeredményben tökéletesen megújul a bőr, és az eredmény sima, feszes, és ragyogó bőrkép.

A bőr a felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszíti védekező- képességét és az erős napsütés hatására pigmentálódhat. Ezért a kezeléseket ősszel vagy télen kell elvégezni, de még ilyenkor is ajánlott fényvédő krémet használni.

MILYEN PROBLÉMA ESETÉN AJÁNLOTT A KEZELÉS

  • a bőr öregedése következtében kialakult elváltozások kezelésére;

  • pigmentfoltok, öregedési foltok, májfoltok halványítására;

  • tág pórusok megszüntetésére;

  • aknés bőr állapotának javítására;

  • felszínes ráncok, hegek halványítására, eltüntetésére.


HÁMLASZTÁS VAGHEGGI TERMÉKEKKEL A SISCO BEAUTY STUDIO-BANA VAGHEGGI kutatásfejlesztése egy vadonatúj, innovatív eljárást alkalmazott, az úm CFWS szisztémát (“continuous flow wetting system”), ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális biztonságban, minden bőrtípusra alkalmazva.

Ne várj tovább, hogy ragyogó bőröd legyen! Tekintsd meg hámlasztó kezelésünket és kúra ajánlatunkat (4 alkalom +1 ajándék) ide kattintva -> Gyere el hozzánk egy hámlasztó kúrára! -> Tapasztald meg a változást!
9 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


bottom of page