top of page
Keresés

Iskolakezdés pattanások nélkül

Már csak pár nap és újra becsengetnek, a diákok az iskolapadot fogják koptatni. A sok lecke és tanulnivaló mellett a pattanások is meg tudják nehezíteni a tinik életét. Szerencsére az utóbbit alapos, rendszeres és körültekintő bőrápolással meg tudjátok szüntetni.


A tinibőr problémái

A kamaszkor kezdetével felerősödik a nemi hormonok termelődése, amire a szervezett fokozott faggyútermeléssel reagálhat. Ez vonzza magával a pattanásokat, az aknékat, a mitesszereket és a csillogó, zsíros bőrt is.

Természetesen ez egy életkori sajátosság, ami úgymond velejáróra a felnőtté válásnak, de nagyon fontos, hogy ne hanyagoljuk el ebben a korban a bőrápolást. A rossz arcápolási rutin később csúnya hegekhez is vezethet.


A fiúk makacs pattanásai ellen

Kamaszkorban a fiúkat jobban sújtják a pattanások, ráadásul őket talán nehezebb rávenni az arctisztítók, arcápolók használatára. Ezért számukra a teljesen semleges illatú kozmetikumokat ajánlom.

Balance by Vagheggi termékcsalád, melyet a kozmetikánkban is meg tudtok kedvezményes áron vásárolni!A lányok kényes bőrproblémáira

A tinilányokat sokkal mélyebben érintik a bőrproblémák, hiszen nekik már fontos a külső, szeretnének minél szebbek és természetesebbek lenni.

A pattanások és a mitesszerek megkeseríthetik mindennapjaikat, de a Balance by Vagheggi és az Emozioni by Vagheggi termékcsaláddal, amelyet kedvezményesen meg tudtok vásárolni kozmetikánkban, könnyedén leszámolhattok velük. A

Rendszeresen használva tökéletesen mattítanak és megszüntetik a csillogást az arcbőrön.


Az a bizonyos sminkkérdés

Kamaszkorban már egyre inkább érdeklődnek a lányok a sminkelés iránt. Azt gondolom, hogy a tiltás soha nem vezet előre, ezért ha néha napján sminket szeretne készíteni a lányod, engedd meg neki, csak figyelj rá, hogy biztonságos dekorkozmetikumokat használjon.

A színezett hidratálókat például nap mint nap is bevethetitek, hiszen gondoskodhattok a megfelelő hidratálásról, közben a bőrszínt is tökéletesíthetítik.Felveszitek a harcot a pattanások ellen? Szerezzétek be a nélkülözhetetlen kozmetikumokat itt >> Sisco Beauty Studio, 1065 Budapest, Révay utca 1.
3 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


bottom of page